Ομολογια-κόλαφος από την (αντιδήμαρχο Αθήνας) Αννα Ροκοφύλλου! «Εγινα καλά με μονοκλωνικά πριν ένα χρόνο αμέσως μετά τον Αρχιεπίσκοπο…»

Την ίδια στιγμή, αποκαλούσαν «ψεκασμένους» όσους απαιτούσαν απο την κυβέρνηση να φέρει μονοκλωνικά! Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι τα έφερναν για «λίγους και εκλεκτούς»…

Η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος ισότητας στο δήμο Αθηναίων, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό -πριν ακριβώς από ένα χρόνο, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020- κάνοντας, ίσως και άθελά της, μια συγκλονιστική αποκάλυψη…

Τότε, είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και είχε γνωστοποιήσει τις δύσκολες στιγμές μέσα από το facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου.

«Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω» πρόσθεσε στη συνέχεια. «Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, όταν γύρισα σπίτι και είδα τον γιο μου» τόνισε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το πιο εντυπωσιακό από την αφήγησή της πάντως προς το τέλος είναι όταν της ξεφεύγει και λέει ότι πήρε “κάτι μονοκλωνικά” και έγινε “καλά”, καθώς ακόμη δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το εμβόλιο!

Κι ενώ η Τ. Στεφανίδου παρεμβαίνει λέγοντας ότι “μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε”, η Α. Ροκοφύλλου της απαντά κατηγορηματικά ότι “είχαν έρθει”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι “την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…”

ΠΗΓΗ: https://www.olympia.gr/1461271/ygeia/omologia-kolafos-apo-tin-antidimarcho-athinas-anna-rokofylloy-egina-kala-me-monoklonika-prin-ena-chrono-amesos-meta-ton-archiepiskopo/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση