Σταύρος Ζαλμάς: Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση

Τι είπε ο ηθοποιός για τη συνέντευξη που έδωσε και μετά έχασε τη δουλειά του.

Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την συνέντευξη που είχε δώσει και που μετά από αυτήν τον απέλυσαν από τηλεοπτική δουλειά.

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση. Συνετέλεσε κι η κρίση, μετά από το 2011, όπου η τηλεόραση έπεσε πολύ. Ωστόσο την πλήρωσα ακριβά αυτήν την συνέντευξη. Με ρώτησαν αν όλα πηγαίνουν καλά κι είπα δεδομένων των συνθηκών και των περιστάσεων καλά είναι. Στην τηλεόραση τα πράγματα γίνονται διαφορετικά από το θέατρο κι ειδικά στις καθημερινές σειρές υπάρχει μεγάλη πίεση κι ορισμένα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα. Όπως το σενάριο, που είναι το βασικό εργαλείο του ηθοποιού. Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται, υπάρχει τεράστια πίεση χρόνου. Λέω γενικά στην τηλεόραση και μετά και στην δική μας την δουλειά θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Την άλλη μέρα ο παραγωγός μού είπε ότι πρέπει να φύγεις. Προφανώς θίχτηκαν και δεν μπόρεσαν να επεξεργαστούν την πληροφορία από μία συνέντευξη που έδωσα», δήλωσε ο Σταύρος Ζαλμάς.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1191305/stauros-zalmas-den-itan-diki-mou-epilogi-na-apeho-okto-hronia-apo-tin-tileorasi/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639466734

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply