Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – “Μου είπε να μεταφέρω ποιοι ευθύνονται για την αυτοκτονία”

Ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποκάλυψε ότι ο Νίκος Τσουμάνης τον «εξουσιοδότησε» να μεταφέρει ποιοι είναι υπεύθυνοι για την αυτοκτονία του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε στις 5 Οκτώβρη του 2021 και όπως φαίνεται από τα τελευταία μηνύματα που έστειλε στον προπονητή με τον οποίο είχε ιδιαίτερη σχέση, προχώρησε στην απονενοημένη πράξη, έχοντας πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρέη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο Open» και αναφέρθηκε στις τελευταίες συνομιλίες που είχε με τον αυτόχειρα, λίγο καιρό πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

“Του εξήγησα ότι με ηρεμία πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση”

«Ο Νίκος στις 7 παρά είκοσι με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε να μεταφέρω ποιοι ευθύνονται για την απόφαση που έχει πάρει. Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα ολοκληρώσει αυτό που σκεπτόταν γιατί άλλες δύο φορές έζησα μια παρόμοια κατάσταση. Σε μένα ερχόταν σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Νίκος ήταν αντράκι, ευαίσθητος, φιλότιμος σε υψηλότατο επίπεδο, δεν ήθελε οι πράξεις του να δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους που αγαπάει και τα κρατούσε μέσα του. Γι’ αυτό ήρθε δύο φορές σε μένα, να καλύψει μια οφειλή, αλλά και για ένα θέμα υγείας γιατί στην προηγούμενη ομάδα του δεν του κάλυψαν όταν είχε σπάσει το χέρι του.

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στο σημείο που επέλεξε να πάρει την απόφαση για την αυτοκτονία. Ήμασταν μια ώρα και του εξήγησα ότι με ηρεμία πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Δεν ήθελε να μάθουν οι δικοί του άνθρωποι να αλλάξουν άποψη γι’ αυτόν. Δεν μπορούσε να το συγχωρήσει στον εαυτό του. Δώσαμε λύση  και έφυγε ανακουφισμένος. Άνθρωποι που εκτιμούσε βρέθηκαν απέναντί του. Αν δεν μας βοηθήσουν οι δικοί μας άνθρωποι ποιοι άλλοι θα το κάνουν;

Τη μέρα που με κάλεσε στο τηλέφωνο πήγα και πάλι να το συναντήσω με τον ίδιο τρόπο, να τον ηρεμήσω. Ήταν η βραδιά της αυτοκτονίας. Πρέπει να έγινε αργότερα γιατί όταν πήγα εκεί, είχε λίγα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο να δω πού βρίσκεται, δεν μου απάντησε, περπάτησα σε όλο το χώρο για να δω πού είναι. Εκ των υστέρων εκτίμησα ότι ήθελε να με δει για τελευταία φορά. Δεν πίστεψα ότι θα το έκανε που έκανε.

Και την άλλη μέρα μου είπε η κόρη μου τι συνέβη στο Νίκο. Μου είχε δώσει την ευθύνη να τα μεταφέρω. Ήξερα για δύο περιστατικά. Δεν θυμόμουν καλά τα ονόματα, αλλά ό,τι ξέρω το είπα στην Αστυνομία. Είπα στην Αστυνομία να ανοίξουν τα τηλέφωνα για να ακούσουν, το ένα είναι αυτό με τα ονόματα και το άλλο για ένα πρόσωπο που δεν περίμενε με τίποτα πως δε θα του συμπαρασταθεί.

Δεν έχω πιστέψει ότι έφυγε ο Νίκος. Υπεραγαπούσε την κοπέλα του και μου έλεγε ότι δε θα μπορέσω να ζήσω αν δεν ολοκληρώσουμε αυτό που σου ζητάω και το μάθει η κοπέλα μου. Ξεκίνησα να σβήνω τα μηνύματα όπως μου είχε πει, αλλά μου είπε η κόρη μου να μην τα σβήσω. Πρόλαβα να σβήσω 1-2. Δεν είχα κανέναν λόγο να τα σβήσω. Έχω δώσει μερικά ονόματα, αλλά δε γνωρίζω πού βρίσκεται η υπόθεση. Με ενοχλεί που δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/nikos-tsoumanis-sokaroun-oi-nees-apokalypseis-mou-eipe-na-metafero-poioi-efthynontai-gia-tin-aftoktonia/1724400/

Αφήστε μια απάντηση