Ματθίλδη Μαγγίρα – «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε για μια περίπτωση bullying που έχει βιώσει η κόρη της σε σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, ο άνθρωπος που άσκησε το bullying, τις περίμενε έξω από το σούπερ μάρκετ για να τους ζητήσει τον λόγο.

«Ήμασταν με την κόρη μου σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ κοντά. Ένας ευτραφούλης, καραφλούλης, άσπρος, γαλανομάτης, αλλοδαπός -δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν- βλέπει το παιδί μου και το σπρώχνει. Πάω του ζητάω τον λόγο. Του λέω «Γιατί χτύπησες το παιδί μου ρε; Με ποιο δικαίωμα»; Άρχισε να λέει στη γλώσσα του πράγματα, ότι δεν καταλαβαίνει.

Μετά να δείτε τι ωραία άρχισε να μου βρίζει στα ελληνικά σπαστά- δεν λέω ότι οι αλλοδαποί κάνουν bullying, προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, στον άνθρωπο είναι αυτό. Περίμενε έξω στην είσοδο να βγούμε. Γιατί; Να με πιάσει να με δείρει; Φωνάζω τον security του σούπερ μάρκετ, τους διευθυντές, τους πάντες και τους λέω το και το έχει γίνει. Μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ», εξομολογείται η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Πηγή:https://nassosblog.gr/2021/12/matthildi-mangira-esproxe-to-paidi-mou-mas-perimene-na-vgoume-mas-fygadefsan-apo-to-parkingk/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση