ΑΣΕΠ: Έρχονται τέσσερις προκηρύξεις για 8.000 μόνιμες θέσεις

Για τέσσερις μεγάλες προκηρύξεις που πρόκειται να προκηρύξει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα η Ανεξάρτητη Αρχή το επόμενο διάστημα, μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊώαννου.

Πρόκειται για:

-Τις 1.467 θέσεις σε δήμους, προκήρυξη η οποία θα σταλεί, όπως είπε στο εθνικό τυπογραφείο έως το τέλος του χρόνου

-Τις περίπου 800 θέσεις στην ΑΑΔΕ (ελεγκτών, στατιστικών κλπ) η οποία θα σταλθεί μετά την προκήρυξη ΟΤΑ στο Εθνικό Τυπογραφείο, δηλαδή τέλος του χρόνου, αρχές του επόμενου. Πρόκειται για γραπτό διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί με το υφιστάμενο σύστημα μέχρι το καλοκαίρι του 2022

-Τον γραπτό διαγωνισμό με το νέο σύστημα το Φθινόπωρο του 2022. Πρόκειται για προκήρυξη που, όπως όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, περιέχει έως 1700 θέσεις και θα αφορά πολλές ειδικότητες, όπως Διοικητικού, Οικονομικού και εν μέρει και μηχανικούς. Μάλιστα, ο κ. Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε εμμέσως τον αριθμό των 1.700 θέσεων, τονίζοντας ότι οι τρεις αυτές προκηρύξεις θα έχουν αριθμό προσλήψεων ίσο, περίπου, με τις 4.000 της τέταρτης που αφορά πρόσληψη νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

-Τις 4.000 θέσεις νοσηλευτών που εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε ΜΕΘ και αλλού. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, για προκήρυξη που θα δημοσιοποιηθεί «όταν το υπουργείο Υγείας θα καταγράψει τα κενά και τις θέσεις».

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/asep-erxontai-tesseris-prokiryxeis-2/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply