Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πενταλόφου καταγγέλει τον Δήμαρχο για συνειδητά ψέματα

Στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο μετά από την πίεση της αντιπολίτευσης για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και συγκεκριμένα για το δασάκι της Πενταλοφου η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι δεν υπάρχει μελέτη.

Το συμπέρασμα που βγάζω για τον συγκεκριμένο άνθρωπο τελικα είναι ότι δεν είναι χαζός όπως λέγεται στην πιάτσα αλλά πονηρός και επικίνδυνος.

Δεν διστάζει να λέει ψέματα μπροστά σε όλους στο Δημοτικό συμβούλιο. Προσπαθεί να μηδενίσει το έργο και τις προσπάθειες των συναδέλφων του. Δεν διστάζει να εκθέτει ατομα για προσωπικο του οφελος.

Καλώ όλη την Δημοτική του ομάδα και την αντιπολίτευση να πάρουν θέση σε ένα τόσο καταφανές ψέμα.

Η μελέτη για το δασάκι υπάρχει. Επίσης υπάρχει έγκριση απτό δασαρχείο η οποία μάλιστα υπογράφηκε απτον τότε Δασάρχη επι θητείας της σημερινής Δημοτικής αρχής και το σημαντικότερο είναι ότι και τα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο για το συγκεκριμένο έργο απτό 2018.


Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια και δεν εχει κάνει το παραμικρό έργο για το χωριό μας. Το μόνο που κάνει ειναι να κατηγορεί τους προηγούμενους . Ως εδω ομως. Οι πολίτες κύριοι δεν είναι χαζοί και ξέρουν και βλέπουν και ακούνε.

Σας παραθέτω και τα σχετικά έγγραφα.

Αφήστε μια απάντηση