Έλεγχοι από το Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΛΑΣ σε δύο γιατρούς

Στο Αγρίνιο βρίσκονται αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΛΑΣ που ερευνούν το θέμα με τις ψευδείς συνταγογραφήσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AgrinioNet.gr κλιμάκιο αστυνομικών παρουσία εισαγγελικού λειτουργού προχώρησαν σε έρευνες σε δυο γιατρούς στο νοσοκομείο Αγρινίου και σε έναν σε Κέντρο Υγείας της περιοχής Ακαρνανίας. Ο έλεγχος γίνεται από την περασμένη Παρασκευή και είναι σε εξέλιξη ενώ μια ακόμη πληροφορία αναφέρει ότι η λίστα των ιατρών τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα που αναμένεται να ελεγχθούν είναι μεγάλη. Ακούγεται έντονα επίσης ότι ελέγχεται ένας ακόμη ιατρικός επισκέπτης, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο ιατρικός επισκέπτης που είχε συλληφθεί στο Αγρίνιο.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΛΛΑΣ εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση η οποία πραγματοποιούσε κατευθυνόμενες και ψευδείς συνταγογραφήσεις που ζημίωσαν τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Στο Αγρίνιο στις τάξεις των γιατρών επικρατεί αναστάτωση και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το μαχαίρι πρέπει να μπει βαθιά, ενώ αρκετοί ζητούν να γίνει έλεγχος και σε φαρμακεία.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionet.gr/elegchoi-apo-to-esoterikon-ypotheseon-tis-ellas-se-dyo-giatroys-toy-nosokomeioy-kai-enan-k-y-gia-pseydeis-syntagografiseis/

Αφήστε μια απάντηση