Δημοσιογράφος που εμφανίζεται σε πάνελ κατηγορείται για reverge porn σε γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας

Δύο νέες καταγγελίες για revenge porn ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος βγαίνει σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής και επικρίνει τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας, ότι έδωσε στον τωρινό της σύντροφο ένα ροζ βίντεο. 

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που έχει αναλάβει την υπόθεση εξήγησε στην εκπομπή ότι έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά γυναίκα, στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα revenge porn. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο κόμμα της, αλλά και σε Πανεπιστήμιο για να της δημιουργήσει πρόβλημα μετά τον χωρισμό τους.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρας, θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έπεσε και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό reality. Ο πρώην σύντροφός του δημοσιοποίησε φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. 

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/ellada/dimosiografos-pou-emfanizete-se-panel-katigorite-gia-reverge-porn-se-gnosti-epichirimatia-tis-athinas/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply