Μαγνησία: Εξελίξεις με τον γιατρό που απέτρεψε ασθενή με κορονοϊό να πάει στο νοσοκομείο

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία σε βάρος Βολιώτη ιδιώτη γιατρού με αφορμή τον θάνατο ασθενούς από κορονοϊό, κατατέθηκε  χθες επώνυμα στον Ιατρικό Σύλλογο στη Μαγνησία.

Μετά την καταγγελία στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» που έκανε Βολιώτης που έχασε τη σύζυγό του από κορονοϊό, ο 63χρονος χθες κατέθεσε αναφορά – καταγγελία στον επιστημονικό φορέα ζητώντας να διερευνηθεί η δράση του συγκεκριμένου ιδιώτη γιατρού.

Ο επαγγελματίας καταγγέλλει ότι με βάση τη θεραπεία που συνέστησε και τις οδηγίες του συγκεκριμένου γιατρού, ουσιαστικά η σύζυγός του οδηγήθηκε καθυστερημένα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από τον φονικό ιό στα 60 τους χρόνια.

Με την επώνυμη καταγγελία στα χέρια του πλέον ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καλέσει σε ακρόαση τον συγκεκριμένο γιατρό, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Πρόκειται για ιδιώτη γιατρό που τις τελευταίες εβδομάδες φέρεται να «πρωταγωνιστεί» σε σειρά από ανεκδιήγητες επιστημονικά μεθόδους, οι οποίες «έστειλαν» στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση αρκετούς ασθενείς με κορονοϊό, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για την αντιεπιστημονική του δράση, ενώ επίσης σε βάρος του έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Οι συνταγές με τα φάρμακα που έχει συστήσει σε ασθενείς που κουράριζε, αντί να βοηθήσουν, τους οδήγησαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο… όπως λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί, έχοντας γίνει «μάρτυρες» ανθρώπων που μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα με κατεστραμμένο αναπνευστικό σύστημα, οξυγόνο στα… τάρταρα και με επιπλοκές που δύσκολα αντιμετωπίζονται, ειδικά όταν ο ασθενής φτάσει καθυστερημένα για παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μεταξύ άλλων ο 63χρονος σύζυγος της θανούσης στην αναφορά του επισημαίνει ότι η θεραπεία με τα φάρμακα που υπέδειξε ο γιατρός δεν βοήθησε. Την ίδια στιγμή επέμενε ότι θα πρέπει να παραμένουν σπίτι και πως θα γίνουν καλά με τη δική του αγωγή.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό για να τα συνταγογραφήσει. Ακόμη μας ενημέρωσε ότι έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούμε με φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική. Για την οξυγονοθεραπεία μας έστειλε να πάρουμε φιάλες από άλλο σπίτι ασθενούς» συνεχίζει στην αναφορά του ο 63χρονος. Ακόμη υπογραμμίζει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο εσπευσμένα με πολύ σοβαρά συμπτώματα, μολονότι ο γιατρός τους απέτρεπε λέγοντας ότι «εάν πάτε στο νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί».

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/magnisia-exelixeis-me-ton-giatro-pou-apetrepse-astheni-me-koronoio-na-paei-sto-nosokomeio/1728159/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση