Κορωνοϊός – Πάτρα: Δέκα θάνατοι ασθενών σε γηροκομείο στην Πάτρα – Ανεμβολίαστοι οι επτά

Από τους 10 θανάτους, οι 8 ήταν από κορωνοϊό και οι άλλοι δύο ήταν περιπτώσεις ανθρώπων, που είχαν κολλήσει, αλλά κατέληξαν από άλλο νόσημα – Συνολικά 29 κρούσματα (τρόφιμοι και εργαζόμενοι) έχουν καταγραφεί στο γηροκομείο από τις 19 Νοεμβρίου.

Δέκα θάνατοι ηλικιωμένων από κορωνοϊό καταγράφηκαν πρόσφατα σε γνωστό γηροκομείο στην Πάτρα όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Από τους 10 θανάτους οι 8 ήταν από κορωνοϊό και οι άλλοι δύο ήταν περιπτώσεις ανθρώπων, που είχαν κολλήσει κορωνοϊό, αλλά κατέληξαν από άλλο νόσημα που είχαν.

Από τους δέκα, οι επτά ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ όπως επεσήμανε ο κ. Μπονάνος έχει ζητήσει την τήρηση του Πρωτοκόλλου, την αυστηριοποίησή του και τη διενέργεια ελέγχων.

Σε ερώτηση για το αν έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι ο κ. Μπονάνος απάντησε: «Απο τους ελέγχους που έχουν γίνει σε αυτούς που έχουν δηλωθεί στο ΕΡΓΑΝΗ, ήταν εμβολιασμένοι» και πρόσθεσε πως οι έλεγχοι συνεχίζονται για τη συγκεκριμένη Μονάδα.

Από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν εμφανιστεί 29 κρούσματα στο γηροκομείο, εργαζόμενοι και τρόφιμοι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ηλικιωμένοι που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: TheBest – Tempo24

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση