Συγκίνησε ο Γιώργος Παπαδάκης: Τα κάλαντα από το φτωχό παιδάκι που σήμερα είναι γνωστός καλλιτέχνης

Μία συγκινητική ιστορία μοιράστηκε με τους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 20 περίπου χρόνια. Όπως είπε, ένα παιδάκι είχε πάει στο στούντιο για να πει τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι δημοσιογράφοι τότε αντιλήφθηκαν από την εμφάνισή του ότι το παιδάκι προερχόταν από οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες κι έτσι συγκέντρωσαν όλοι χρήματα και του τα έδωσαν.

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνο το παιδάκι πήγε και συνάντησε τον Γιώργο Παπαδάκη ως ενήλικας πλέον. Όπως υποστήριξε όταν του θύμισε το συμβάν, ο δημοσιογράφος έμεινε έκπληκτος. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα πρόσωπο που σήμερα είναι πολύ γνωστός καλλιτέχνης. 20 χρόνια μετά ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί όπως είπε με εκείνα τα χρήματα από τα κάλαντα, η οικογένειά του έκανε Χριστούγεννα.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/media/giorgos-papadakis-i-sygkinitiki-istoria-me-ta-kalanta-kai-to-ftocho-paidaki-pou-simera-einai-gnostos-kallitechnis/1728728/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply