Στόχος διαρρηκτών σπίτια αστυνομικών – Τους έκλεψαν και τα υπηρεσιακά τους όπλα

Στόχος συμμοριών που εισβάλλουν στα σπίτια και αρπάζουν ότι βρίσκουν έπεσαν ακόμα και δύο αστυνομικοί, όπου κακοποιοί κατάφεραν να μπουν στα διαμερίσματα τους και να αρπάξουν εκτός από χρήματα και κοσμήματα ακόμα και τα υπηρεσιακά τους όπλα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στη μία περίπτωση οι δράστες ήταν τόσο καλά οργανωμένοι που δεν άφησαν ούτε ίχνη παραβίασης όταν μπήκαν στο σπίτι αστυνομικού στο Κορωπί.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους άρπαξαν το πιστόλι του αστυνομικού καθώς επίσης και 20 φυσίγγια των 9 mm. Αμέσως μετά εντόπισε και το χρηματικό ποσό που είχε στο σπίτι του και αφού πήραν και τα χρήματα κατάφερα να εξαφανιστούν. Όταν ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα, διαπίστωσε ότι λείπουν και χρήματα και το πιστόλι και τα φυσίγγια.

Στη δεύτερη περίπτωση οι κακοποιοί αφού παραβίασαν μία μπαλκονόπορτα μπήκαν στο διαμέρισμα του αστυνομικού και κατάφεραν μετά από έρευνα που έκαναν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξουν, αρπάζοντας τρεις γεμιστήρες που περιείχαν πάνω από 30 φυσίγγια, το όπλο του αστυνομικού καθώς επίσης χρήματα και κοσμήματα.

Όταν ο αστυνομικός μπήκε στο σπίτι του κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί καθώς είχε έντονη εικόνα έρευνας ενώ οι δράστες φεύγοντας άρπαξαν ακόμα και ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρήκαν.

Μίνα Καραμήτρου

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση