Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για τα παιδιά των Αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας στην αίθουσα του Κτιρίου της Περιφέρειας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης για την μη διασπορά του covid- 19.
Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με τους μεταμφιεσμένους ήρωες των παιδιών, τον Ρούντολφ, τον Άγιο Βασίλη και την κλοουνίτσα, έφτιαξαν μπισκότα και γλυκίσματα με την βοήθεια των σπουδαστών του τμήματος μαγειρικής ΟΑΕΔ Μεσολογγίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας παρουσία του προέδρου Χ. Τέγα και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστος Τέγας δήλωσε:
Είναι σημαντικό για εμάς να χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά των συναδέλφων μας δίνοντάς τους αγάπη και χαρά, καθώς τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες έχουν προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στις ζωές όλων δημιουργώντας αβεβαιότητα για την επιστροφή στην κανονικότητα.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα τον διευθυντή του ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κ. Κώστα Καπλανίδη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση