Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με μία χριστουγεννιάτικη γιορτή, το σχολείο μας γιόρτασε τα  Χριστούγεννα και αποχαιρέτισε το 2021! Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς βοήθησαν ο καθένας από την μεριά του για να βιώσουμε την ζεστασιά και την λάμψη αυτών των ημερών.

Οι εκπαιδευτικοί κα. Πεταλίδου Κυριακή, δασκάλα της Δ΄ τάξης, και κα. Τσίχλα Έφη, δασκάλα θεατρικής αγωγής, ετοίμασαν ένα υπέροχο θεατρικό με τα παιδιά της Δ΄ τάξης. Με τον πιο γλυκό τρόπο μας θύμισαν ότι οι ανάγκες των ανθρώπων δεν είναι μόνο υλικές και για να πλάσουμε έναν όμορφο κόσμο καλούμαστε να ξεκινήσουμε ο καθένας από τον εαυτό του. Τα σκηνικά της παράστασης καθώς και τα κουστούμια επιμελήθηκαν οι ίδιες εκπαιδευτικοί μαζί με την βοήθεια της κας. Αθανασίου Λητώ, δασκάλα της Ε΄ τάξης.

Νωρίτερα μαθητές της Α΄ και της Γ΄ τάξης είπανε ποιήματα που επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τάξεων κυρίες Κωνσταντίνου Ιωάννα και Μπουκουβάλα Μαρία αντίστοιχα.

Την γιορτή έκλεισαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τους δίδαξε η δασκάλα τους κα. Αθανασίου Λητώ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έστειλε κεράσματα για όλα τα παιδιά και τους προσέφερε από ένα δώρο. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων πρόληψης για την διασπορά του κορονοϊού, οι γονείς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σε καμία από τις παραπάνω δράσεις αλλά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά! Με υγεία και αγάπη!

Η Διευθύντρια

Το διδακτικό προσωπικό

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply