Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 37χρονος για τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αιτωλ/νία

Ο 37χρονος είχε δημιουργήσει εργαστήριο επεξεργασίας και νόθευσης των ουσιών και για σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί η απολογία του. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές και δόθηκε εντολή μεταφοράς του στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

  • Το ιστορικό:

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούν οι διωκτικές αρχές ύστερα από τη σύλληψη ενός 37χρονου την παραμονή των Χριστουγέννων στην περιοχή του Ρίου για διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών της Πάτρας τον τελευταίο καιρό, ενώ είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ, του καλού οικογενειάρχη που εργαζόταν ως οδηγός βυτίων με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο 37χρονος συνελήφθη μέσα σε αποθήκη που λειτουργούσε ως συσκευαστήριο-νοθευτήριο ναρκωτικών στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κατηγορούμενος προμήθευε κοκαΐνη σε πατρινούς επιχειρηματίες και καταστήματα αναψυχής, στοιχεία που προκύπτουν τόσο από την την τηλεφωνική του συσκευή, όσο και από ραντεβού που πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, πριν από την επιχείρηση της σύλληψής του.

Ο κατηγορούμενος παρέδιδε επίσης ποσότητες κοκαΐνης και ηρωΐνης σε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα.

Μάλιστα, σημειώνεται πως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πριν από αρκετό καιρό 43χρονος γνωστός για την εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας, ο οποίος συνελήφθη με 100 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης πάνω του, είχε επισκεφτεί το συσκευαστήριο του 37χρονου.

Οι αρχές εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο του δράστη σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσουν όλο το δίκτυο.

Ο 37χρονος κατά τη σύλληψη του δεν έφερε καμία αντίσταση με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στην «ΠτΔ», πως ήταν ιδιαιτέρως ψύχραιμος και συνεργάσιμος, προβαίνοντας μάλιστα αμέσως στην παραδοχή πως τα 5,5 κιλά ηρωίνης και το 1 κιλό και 100 γρ. κοκαΐνης, αλλά και τα «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους ανήκουν στο ίδιο.

ΠΗΓΗ: tempo24.news, pelop.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply