Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Κοσμάς – Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, εξαιτίας των επιπλοκών στην υγεία του από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Εκκλησία Online», τις τελευταίες ημέρες ιερείς διαφόρων εκκλησιών πληροφορούν τους πιστούς πως η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και ότι ο Μητροπολίτης έχει πλέον αποσωληνωθεί.

Παρόλα αυτά, η κατάσταση της υγείας του, αν και σταθερή, παραμένει κρίσιμη.

Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από τις 2 Δεκεμβρίου, όταν διακομίσθηκε από το νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας αρχικά ήπια συμπτώματα και παραμένοντας στην οικία του, όπου ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ήταν ανεμβολίαστος.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, όταν παρουσίασε δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό, ενώ παράλληλα ήταν απρόθυμος να νοσηλευθεί.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου εισήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας διακομίστηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/koronoios-aposolinothike-mitropolitis-kosmas/

Αφήστε μια απάντηση