Οικογενειάρχης… μεγάλο «κεφάλι» στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών και στην Αιτωλοακαρνανία

Ενώπιον του Ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 37χρονος Αλβανός υπήκοος, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, βρήκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ σε σπίτι που διατηρούσε στο Ρίο, εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών.

Ο 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ανήκει σε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών , σε τοπικό επίπεδο. Είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης από την Αλβανία και κοκαΐνης από την Αττική και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία διοχέτευε τις ουσίες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Όπως ανέφεραν πηγές, προκειμένου να «θολώνει» τα νερά και να μην κινεί υποψίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει με έδρα την Πάτρα, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ, του καλού οικογενειάρχη που εργαζόταν ως οδηγός βυτίων με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα.

Κατά τη σύλληψη του δεν έφερε καμία αντίσταση με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στην «ΠτΔ», πως ήταν ιδιαιτέρως ψύχραιμος και συνεργάσιμος, προβαίνοντας μάλιστα αμέσως στην παραδοχή πως τα 5,5 κιλά ηρωίνης και το 1 κιλό και 100 γρ κοκαΐνης, αλλά και τα «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους ανήκουν στο ίδιο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Πέμπτης, τα 5 κιλά ηρωίνης και τα 256 γραμμάρια κοκαΐνης, βρέθηκαν σε λίμπα κρυμμένη σε θάμνους σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα, ενώ σε δεύτερο αποθηκευτικό χώρο σε αγροτεμάχιο στο Ρίο, εντοπίστηκαν οι υπόλοιπες ποσότητες. Σε κατ΄οίκον έρευνα εντοπίστηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από 8 χρόνια είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της Βορείου Ελλάδας. Είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών. Εκτιμάται πως από τη διάθεση τους θα κέρδιζε 170.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/oikogeneiarchis-diakinisi-narkotikon-patra/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση