Ο 37χρονος Αλβανός μοίραζε κοκαϊνη σε πατρινούς επιχειρηματίες και κλαμπ!!!

Το κινητό τηλέφωνο του 37χρονου Αλβανού που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων στην περιοχή του Ρίου εντός αποθήκης όπου λειτουργούσε συσκευαστήριο-νοθευτήριο ναρκωτικών, ψάχνουν και ξεσκονίζουν οι διωκτικές αρχές για να βρουν με ποιους είχε παρτίδες!

Ηταν ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης από την Αλβανία και κοκαΐνης από την Αττική και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία διοχέτευε τις ουσίες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Όπως ανέφεραν πηγές, προκειμένου να «θολώνει» τα νερά και να μην κινεί υποψίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει με έδρα την Πάτρα, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ, του καλού οικογενειάρχη που εργαζόταν ως οδηγός βυτίων με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα.

Ο δράστης φέρεται να προμήθευε κοκαΐνη σε πατρινούς επιχειρηματίες και καταστήματα αναψυχής, στοιχεία που προκύπτουν τόσο από την τηλεφωνική του συσκευή, όσο και από ραντεβού που πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, πριν από την επιχείρηση της σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης παρέδιδε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωΐνης σε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης πριν από αρκετό καιρό είχαν επίσης διαπιστώσει πως το συγκεκριμένο χώρο όπου ο 37χρονος διατηρούσε το “εργαστήριό” του, επισκέφθηκε ο 43χρονος γνωστός για την εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας, ο οποίος είχε συλληφθεί σε προγενέστερο χρόνο με 100 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή του.

Η επίσκεψη αυτή ήταν μεν καταλυτική για την επιχείρηση των αστυνομικών στο συσκευαστήριο του 37χρονου, αλλά δεν αποτελούσε και το μοναδικό στοιχείο για την σύλληψη του εμπόρου.

Όπως προαναφέρθηκε οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν “στενά” τον 37χρονο, ο οποίος όπως φαίνεται είχε δημιουργήσει στην Πάτρα ένα υποκατάστημα διακίνησης ναρκωτικών αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να απομονωθούν και να αναλυθούν όλες οι ύποπτες συνομιλίες του με πρόσωπα τα οποία φέρεται να είχε δοσοληψίες και να προμήθευε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωΐνης.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί του Τημήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας με συντονισμένη επιχείρηση που έγινε χθες το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μετά από συντονισμένες ενέργειες και πολυήμερη παρακολούθηση πραγματοποίησαν την επιχείρηση σε περιοχή του Ρίου , όπου είχαν πληροφορίες για αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μπροστά στο θέμα που αντίκρυσαν, καθώς εντόπισαν αποθηκευτικό χώρο που παράλληλα λειτουργούσε ως συσκευαστήριο – νοθευτήριο ηρωϊνης και κοκαϊνης!

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 κιλά ηρωϊνης και ένα κιλό κοκαϊνης τα οποία θα νοθεύονταν και θα διοχετεύονταν στην τοπική και όχι μόνο αγορά.

ΠΗΓΗ: https://patranews.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/%ce%bf-3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1%ce%b6%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%8a%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση