Η Φάρμα: «Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω να κάνω Πρωτοχρονιά ξανά με την οικογένειά μου»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα» και «λύγισε» μιλώντας στους συμπαίκτες του

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αλλά και τους παίκτες της «Φάρμας» στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/12).

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά το αγώνισμα ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την οικειοθελή του αποχώρηση, κάνοντας τους συμπαίκτες να συγκινηθούν από τα λόγια του.

«Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι όπως μπήκα δεν ήρθα να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Δώστε μου το δικαίωμα να φύγω γιατί δεν ξέρω πόσες εύκαιρες θα έχω να κάνω πρωτοχρονιά ξανά με την οικογένεια μου. Θα είμαι ο Παναγιώτης της κάρδιά σας, είμαι μάχιμος, δηλώνω παρόν και αγωνιστής» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης του ζήτησε να κάτσει δύο μέρες ακόμα αλλά αυτός ήταν αμετάπειστος. Έτσι, οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με μία ομαδική αγκαλιά και με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Η Φάρμα: Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Νωρίτερα μετά την αποχώρηση της Μαίρης Μηλιαρέση, είδαμε την ανάδειξη του νέου αρχηγού της εβδομάδας.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έφερε το γράμμα που έγραψε τα αποχαιρετιστήρια λόγια η Μαίρη Μηλιαρέση αλλά και τον νέο αρχηγό όπου ήταν τελικά η Αθανασία Τσουμελέκα.

Η αθλήτρια αναρωτήθηκε μάλιστα αν το αξίζει και όλοι της απάντησαν ότι το αξίζει με το παραπάνω.

Η Φάρμα: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Μετά το ομαδικό αγώνισμα οι παίκτες που προκρίθηκαν στην επόμενη διαδικασία για την ανάδειξη του νικητή της ασυλίας ήταν οι παίκτες από την ομάδα της Νίκης Χαντσαρίδου.

Έτσι, μετά το αγώνισμα, έπαιξαν και ένα quiz γνώσεων με θέμα την «Φάρμα» όπου έπρεπε να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τους έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η παίκτρια που απάντησε τις περισσότερες σωστές απαντήσεις ήταν η αρχηγός της ομάδας, η Νίκη Χαντσαρίσου η οποία κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία και μαζί με την αρχηγό της εβδομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα δεν κινδυνεύουν να αποχωρήσουν.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/media-agb/video/1267506/h-farma-den-xero-poses-eykairies-tha-exo-na-kano-protoxronia-xana-me-tin-oikogeneia-moy-vid

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση