ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την ταλαιπωρία της αντιδημάρχου και των εργαζομένων στο δήμο;

Στα κρατητήρια του ΑΤ Ναυπάκτου πέρασαν την νύχτα τους τέσσερις συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο δήμο Μεσολογγίου και η αντιδήμαρχος, Περσεφόνη Μελαχρή,  μετά από εντολή του εισαγγελέα ώστε να δικαστούν σήμερα με την κατηγορία της υποβάθμισης περιβάλλοντος. Κάτι που δικαιολογημένα προκαλεί στους ίδιους οργή και αγανάκτηση.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση τύπου από το δήμο Μεσολογγίου το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η κράτηση είναι άδικη, διότι δεν υπάρχει παράβαση και ότι τηρείται η νομιμότητα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ).

Ισχύει όμως αυτός ο ισχυρισμός; Εάν ναι τότε πρέπει να “ελεγχθεί” ο εισαγγελέας που υπέβαλε σε ταλαιπωρία τους εργαζόμενους και την αντιδήμαρχο, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος που υπέβαλλε τη μηνυτήρια αναφορά.

Εάν δεν ισχύει όμως; Θα υπάρξει ανάληψη ευθύνης από το «διευθυντήριο» της δημοτικής αρχής;

Θέτουμε τον παραπάνω προβληματισμό διότι πλέον η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο με τις πρακτικές και τις τακτικές που μετέρχεται η δημοτική αρχή στη διαχείριση μιας σειράς ζητημάτων του δήμου.

Κυρίως όμως η δημοτική αρχή φέρει τεράστιες ευθύνες για τη διατήρηση ενός “τοξικού” κλίματος στην όποια πολιτική αντιπαράθεση, μέσω συνεχών δημοσιευμάτων σε φιλικό τους μέσο, σε βάρος “μη αρεστών” σε αυτή, προσώπων.

ΠΗΓΗ: https://messolonghinews.gr/?p=52985#post/0

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση