Νοσοκομείο Αγρινίου: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ 42χρονος με κορωνοϊό – Ψάχνουν κρεβάτι και δεν βρίσκουν

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί αναφορικά με το σύστημα υγείας και τις αντοχές του που εξαντλούνται από την μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον. Ως αποτέλεσμα αυτής της διασποράς, δεν έχει βρεθεί ακόμη κρεβάτι για 42χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου και κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο Αγρινίου από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας ενός 42χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική κορωνοϊού και ο οποίος πλέον έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Από τους ιατρούς έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε ΜΕΘ, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Σημειώνεται πάντως ότι στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 ασθενείς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μέχρι 67 ασθενών. Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι η κατάσταση θα αρχίσει να «ζορίζει» επικίνδυνα το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας, αν και όταν οι ασθενείς στην κλινική ξεπεράσουν τους 45, λόγω των σημαντικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει σε έμψυχο δυναμικό.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/nosokomeio-agrinioy-diasolinomenos-ektos-meth/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση