Πάτρα: Αστυνομικός μοίραζε κλήσεις χωρίς μάσκα

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε στην Πάτρα, η εμφάνιση αστυνομικού στο κέντρο της πόλης, ο οποίος κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού και έκοβε κλήσεις για παραβίαση του ΚΟΚ σε οδηγούς.

Σύμφωνα με το pelop.gr, tο περιστατικό έγινε κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου, προκαλώντας την απορία, αλλά και την ενόχληση πολλών περαστικών, που εξέλαβαν την συμπεριφορά του ένστολου, ως προκλητική. Και αυτό, γιατί εκτός των άλλων, την ίδια στιγμή συνάδελφοί του διενεργούσαν πεζές περιπολίες λίγο πιο μακριά -στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου- προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι Πατρινοί τηρούσαν τα μέτρα προστασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, τη στιγμή που βεβαίωνε παράβαση σε οδηγό για παράνομη στάθμευση, ο αστυνομικός συνομιλούσε με άλλους δύο πολίτες από διπλανή καφετέρια, οι οποίοι και εκείνοι δεν φορούσαν μάσκα.

Καταστηματάρχης παρακείμενης επιχείρησης συνέστησε ευγενικά στον αστυνομικό να φορέσει τη μάσκα του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/patra-astynomikos-moiraze-kliseis-choris-maska/1732583/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση