Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η «εξαφανισμένη» κάρτα SIM και η σεξουαλική διέγερση

Στο «φως» ήρθε η απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις καταγγελίες με το revenge porn από πρώην συντρόφους τους. Την ίδια ώρα οι Αρχές προβληματίζονται με την κάρτα Sim που λείπει από το κινητό του.

«Φύλλο και φτερό» έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn, από όπου και κατάσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία τόσο τα θύματα που τον έχουν καταγγείλει όσο και στον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα. Σύμφωνα με τον ALPHA, η κάρτα SIM δεν υπήρχε εντός της συσκευής με τον δικηγόρο να κάνει λόγο για δύο πιθανά ενδεχόμενα:

  • Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε.
  • Είτε την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

Ο κ. Λύτρας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.
«Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Χθες, ήρθε στο «φως» και η απολογία του παρουσιαστή, στην οποία ζήτησε συγγνώμη για όσα έκανε και δικαιολόγησε τις πράξεις του αναφέροντας πως εκείνο το διάστημα είχε ανάγκη «σεξουαλική διέγερση».

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου το 2019 και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», είχε πει στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημοσίευσε και απόσπασμα από την απολογία του. «Με τη συναίνεσή της τράβηξα τα βίντεο με τη μηνύτρια», είπε ο Παναγιωτόπουλος απατώντας σε ερώτηση του Εισαγγελέα. «Δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο. Αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015» και πρόσθεσε πως «ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι».

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1269625/stathis-panagiotopoylos-h-exafanismeni-karta-sim-kai-i-sexoyaliki-diegersi

Αφήστε μια απάντηση