Άρτα ΤΩΡΑ – Κρίσιμες ώρες για τον 16χρονο Γιάννη. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Σταθερή είναι μέχρι ώρας η κατάσταση του Γιάννη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άρτας μετά τον αυτοτραυματισμό του, όταν διαπίστωσε ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος στο κυνήγι τον 33χρονο θείο του.

  • Σήμερα αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου. Το μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου της Άρτας, Λεωνίδας Γεωργούσης τόνισε «Είναι καλά το παιδί. Το γεγονός ότι του αφαιρέθηκε σχεδόν το 1/3 του πνεύμονα, είναι σίγουρο ότι δεν θα επηρεάσει την υγεία του 16χρονου, φαίνεται ότι θα πάει καλά».

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείο της Άρτας, Ευάγγελο Νταλούκα οι γονείς του 16χρονου πήραν εξιτήριο. «Δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια στρεσαρίστηκε πάρα πολύ με το τραγικό περιστατικό και η μάνα του 16χρονου σε λίγες μέρες γεννάει».

Ο πατέρας του έφηβου και αδερφός του αδικοχαμένου 33χρονου είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, έπειτα συνελήφθη από τις αρχές και λίγες ώρες μετά την κηδεία του 33χρονου Γιώργου ξαναμπήκε στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα. Ο κος Γεωργούσης εξήγησε στο newsit ότι «ο πατέρας είχε καρδιολογικά προβλήματα από παλιότερα».

Πηγή:https://nassosblog.gr/2022/01/arta-tora-krisimes-ores-gia-ton-16chrono-gianni-oi-giatroi-tha-prospathisoun-na-ton-xypnisoun/

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση