Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο Αιγύπτιος που κράτησε όμηρο και ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του

Μετά τη συμπληρωματική άσκηση δίωξης σε βάρος του ο δράστης της ομηρίας αντιμετωπίζει το κακούργημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 34 χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για δυο πλέον κακουργήματα.

Μετά τη συμπληρωματική άσκηση δίωξης σε βάρος του αντιμετωπίζει το κακούργημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Κατά την εξόδου του από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο».

Παρούσα στα δικαστήρια ήταν από νωρίς και η 31χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού στο διαμέρισμα του δράστη. «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι», ανέφερε η γυναίκα.

Η 31χρονη πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου περιέγραψε χθες στον ανακριτή όλα όσα βίωσε από τον δράστη εκφράζοντας τον φόβο ότι εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Η ίδια μετά το τέλος της κατάθεσής της είπε στους δημοσιογράφους: «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Υπενθυμίζεται πως η ομηρία έλαβε χώρα την Πρωτοχρονιά με δράστη να κρατά υπό την απειλή μαχαιριού την πρώην σύντροφο του από την Βουλγαρία και να απειλεί ότι θα τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου. Τελικά άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν ενώπιον των Αρχών.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης

Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της γυναίκας από τον 34χρονο Αιγύπτιο.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Στο βίντεο αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/1270138/agios-panteleimonas-sti-fylaki-o-aigyptios-poy-kratise-omiro-kai-xylokopise-tin-proin-syntrofo-toy

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση