Διέρρηξε σπίτι στην Ημαθία και πούλησε τα κλοπιμαία

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Τα στοιχεία του δράστη της διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή της Ημαθίας, που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, εξακριβώθηκαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας οι οποίοι εντόπισαν και αυτόν που αγόρασε ένα από τα κλοπιμαία.

Ο δράστης είχε κλέψει από το σπίτι μία τηλεόραση και ένα τάμπλετ συνολικής αξίας 670 ευρώ και στην συνέχεια πούλησε σε έναν γνωστό του την κλεμμένη τηλεόραση, η οποία βρέθηκε στην κατοικία του και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της. Σε βάρος των δύο ανδρών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ξήλωναν τα υδραυλικά σπιτιού για να τα πουλήσουν

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αχιλλείων δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν την στιγμή που προσπαθούσαν να ξηλώσουν την εξωτερική υδραυλική εγκατάσταση ενός σπιτιού στην περιοχή Πέραμα της Κέρκυρας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας η διάρρηξη που είχε γίνει τον Αύγουστο στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή της Πέλλας, από το οποίο είχαν κλαπεί 380 και ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης ήταν ένας Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1198468/dierrixe-spiti-stin-imathia-kai-poulise-ta-klopimaia/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1641485040

Αφήστε μια απάντηση