Δήμος Αμφιλοχίας: Οι νέοι αντιδήμαρχοι – Ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής ανακοινώθηκαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου, ενώ την ανεξαρτητοποίηση τους ανακοίνωσαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι. Οι Ανδρέας Ρέγκουτας και Γιώργος Tσόγκας αποχώρησαν από την παράταξη του Μάρκου Βασίλα

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Κουσιουρής με 16 υπέρ και εννέα λευκά, αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Παπούλιας με 13 υπέρ και 12 λευκά και Γραμματέας η Λαμπρινή Χαρδαλιά με 17 υπέρ και οκτώ λευκά.

Ειδικότερα, ο Νικόλαος Νίκας παραμένει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Έργων Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας – Πρασίνου & Προμηθειών ορίστηκε Νικόλαος Μπεχλιούλης, αντικαθιστώντας τον Λεωνίδα Κατσαντά

O Ανδρέα Ρεγκούτας παραμένει στη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ ο Κωνσταντίνος Ριζογιάννης αντικαθιστά την Σοφία Ανδρικουλα στη θέση του αντιδημάρχου Πολιτιστικών. Την προεδρία της ΚΕΔΑ θα αναλάβει ο κ. Κατσαντάς.

Στη θέση της Προέδρου του ΚΕΚΑΔΑ παραμένει η κ. Ζωή Ντρούτση  καθώς επίσης και ο κ. Κωνσταντίνος Διγώνης στην θέση του Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/dimos-amfilochias-oi-neoi-antidimarchoi-anexartitopoiithikan-dyo-dimotikoi-symvoyloi/

Αφήστε μια απάντηση