Ο Εργολάβος 26

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Τεράστιο το κενό μετά την απώλεια του Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά

Θλίψη σκόρπισε στους κόλπους της εκκλησίας και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας, ο χαμός τους Μητροπολίτης μας κ.κ. Κοσμά.

Ο Μητροπολίτης κατάφερε με την προσωπικότητα του αλλά και με το έργο προσέφερε στην κοινωνία μέσα από διάφορα ιδρύματα να είναι αγαπητός και να φέρει πιο κοντά στην εκκλησία πάρα πολλούς νέους ανθρώπους.

Η παρακαταθήκη και το έργο του που αφήνει είναι πάρα πολύ μεγάλο και ευχόμαστε ο νέος Μητροπολίτης που θα εκλεχθεί σύντομα να το συνεχίσει και να το μεγαλώσει.

Άλλο ένα πολιτικό γραμμάτιο της Δημοτικής Αρχής ξεπληρώθηκε

Τελικά τα Χριστουγεννιάτικα φυσικά δέντρα που παραγγείλατε φέτος από το Κρίκελλο Ευρυτανίας, τα περισσότερα έμειναν πεταμένα σε διάφορες πλατείες και ότι περίσσεψε στο πρώην 2ο Γυμνάσιο Μεσολόγγιου, επί της οδού Κύπρου.

Το πολιτικό γραμμάτιο από την κυρία που παραγγείλατε τα φυσικά δέντρα Ξεπληρώθηκε!

Γνωρίζουμε που διαμένει και την καταγωγή της κυρίας, καθώς και τι φιλίες έχει με πολιτικούς παράγοντες της Δημοτικής Αρχής.

κ. Δήμαρχε γνωρίζετε τον δίαυλο επικοινωνίας του συνεργάτη σας με την οικογένειά της Κυρίας που παραγγείλατε τα δέντρα;

Πόσες προσλήψεις έγιναν τα τελευταία 2.5 χρόνια στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και με ποια κριτήρια;

κ. Δήμαρχε προεκλογικά ευαγγελιζόσασταν την διαφάνεια και κατηγορούσατε συνεχώς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για παράνομες προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε πόσα άτομα έχουν προσλάβει τα Νομικά πρόσωπα τα τελευταία 2.5 χρόνια και με ποια διαδικασία, ποιες συμβάσεις, αν υπάρχουν!

Μία παλιά παροιμία έλεγε:

Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη όλα γίνονται…

Εδώ όμως κολλάει

Αν έχεις μπάρμπα-φίλο τον Δήμαρχο όλα γίνονται…

Μήπως γίνονται διακρίσεις στον τρόπο πληρωμής των τιμολογίων στα Νομικά Πρόσωπα;

κ.Πρόεδρε της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις του Δήμου, παρατηρήσαμε στο Διαύγεια 21/12/2021 πληρώσατε ένα τιμολόγιο που ανήκει στην επιχείρηση της Αντιδημάρχου κ.Μελαχρή.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε: Υπάρχουν αλλά τιμολόγια προμηθευτών που έχουν εκδοθεί προγενέστερα και δεν έχουν εξοφληθεί;

Αν υπάρχουν, για ποιο λόγο δεν εξοφλούνται;

Περιμένουμε μια απάντηση κ.Πρόεδρε.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με νέα στοιχεία που αντλούμε από το Διαύγεια…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Δήμαρχε τι θα γίνει με την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου; Οι ταξιτζήδες είναι στα κάγκελα…

Πολλοί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, πολλά τα ονόματα η βόμβα θα σκάσει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς….. από τον αθλητισμό

Όποια πέτρα και να σηκώσεις στο Νομό μας θα βρεις τον Αντιπεριφερειάρχη Έργων Θανάση Μαυρομάτη. Βρίσκεται συνεχώς όπου υπάρχει πρόβλημα, δίνει άμεσες και καίριες λύσεις… Με λίγα λόγια είναι πανταχού παρών, γι’αυτό χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Η Pravda κύριοι που θέλετε να έχετε μέλλον στα κοινά του τόπου μας, ζημιά σας κάνει δεν σας προβάλει, μην εθελοτυφλείτε…

Ναπολέων το σκοτάδι είναι κοντά, κλείσε τα μάτια να το δεις…

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση