ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νύχτα τρόμου για Γάλλο στη Σαλαμίνα – Τον βασάνισαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας από τη Γαλλία στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, λίγο μετά τις 11 το βράδυ τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του 55χρονου και με την απειλή μαχαιριού τον πήγαν στον υπνοδωμάτιο, όπου τον ξυλοκόπησαν άγρια και του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε.

Άρπαξαν 900 ευρώ, όμως επειδή οι δράστες θεωρούσαν ότι είχε κι άλλα χρήματα στο σπίτι, συνέχιζαν να τον χτυπούν και να τον απειλούν προκειμένου να τους υποδείξει πού είναι κρυμμένα τα υπόλοιπα. Όταν κάποια στιγμή κατάλαβαν πως ο 55χρονος δεν είχε άλλα χρήματα στο σπίτι, σταμάτησαν να τον βασανίζουν και αποφάσισαν να φύγουν. Κατά τη διαφυγή τους όμως, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, το οποίο και έκλεψαν.

Ο άνδρας, μόλις συνήλθε από το σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία, αναφέροντας πως έπεσε θύμα ληστείας και περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια των κακοποιών στο σπίτι του στη Σαλαμίνα.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/apokleistiko-nychta-tromou-gia-gallo-sti-salamina-ton-vasanisan-kai-ton-listepsan/1737592/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση