ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κομβικές θέσεις – Αυτή την εβδομάδα ανακοινώσεις για τη Βουλή και την επόμενη για εκπρόσωπο τύπου και διευθυντή γραφείου

Αύριο η πρώτη συνέντευξη Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του

Εβδομάδα ….κοροναϊού είναι η τρέχουσα για τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο κρητικός πολιτικός θα επικεντρώσει όλη του την τακτική στα θέματα που απορρέουν από την πανδημία, με έμφαση στο άνοιγμα των σχολείων και τα αυξημένα κρούσματα που συνακόλουθα θα προκύψουν.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιδιώκει να συγκροτήσει μια συμπαγή επιστημονική ομάδα για τα θέματα της πανδημίας, αξιοποιώντας και τις επαφές που έχει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να έχει πλήρη γνώση για την πορεία των μεταλλάξεων. Το βάρος της παρουσίασης των θέσεων αλλά και της κριτικής στην κυβέρνηση θα το σηκώσει ο ίδιος και μάλιστα αύριο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ, θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του.

Παράλληλα, έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους σημαντικούς τομείς του κόμματος. Μέσα στην εβδομάδα θα «κλείσει» τις θέσεις που σχετίζονται με την Βουλη και οι οποίες έχουν να κάνουν με τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας και τις αρμοδιότητες των βουλευτών.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πρόσωπο που αναλαμβάνει τον κομβικό τομέα της εκπροσώπησης στα ΜΜΕ, όπως επίσης και το διευθυντή του γραφείου του. Απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα που θα ανακοινώσει ο κ. Ανδρουλάκης θα προκαλέσουν αρκετή έκπληξη, καθώς δεν έχουν «παίξει» καθόλου στα ΜΜΕ.

Σε ότι αφορά στις συζητήσεις περί διεύρυνσης και επιστροφών, η θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής είναι πως όλα αυτά θα γίνουν σε επόμενο χρόνο και ότι τώρα το κόμμα πρέπει να είναι επικεντρωμένο στα θέματα της πανδημίας, με την κατάθεση σοβαρών προτάσεων και με εμπεριστατωμένη κριτική στην κυβέρνηση όπου αυτό είναι απαραίτητο.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/politiki/article/1162222/kinal-ekleisan-oi-komvikes-theseis-auti-tin-evdomada-anakoinoseis-gia-ti-vouli-kai-tin-epomeni-gia-ekpros/

Αφήστε μια απάντηση