Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Κουκουλοφόροι χτύπησαν καθηγητή και φοιτητές

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 11.01.2022, με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τη νέα τραμπούκικη επίθεση μέσα σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας, έχει τραυματιστεί ένας καθηγητής, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Με βάση τα όσα καταγγέλλουν φοιτητές, οι κουκουλοφόροι «μπούκαραν» την ώρα του μαθήματος στο αμφιθέατρο του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών κι επιτέθηκαν εναντίον καθηγητή που δίδασκε εκείνη την ώρα, ενώ οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον καθηγητή, δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Ως αποτέλεσμα, εκτός από τον καθηγητή που χτυπήθηκε από τους αγνώστους, μπουνιές και γροθιές δέχτηκαν και οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον εκπαιδευτικό. Ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και έχει μώλωπες από τα χτυπήματα.

Ο καθηγητής έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o άτυχος εκπαιδευτικός είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι πίσω από την επίθεση ενδεχομένως κρύβονται τρεις συνάδελφοί του, με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί μεταβαίνουν στον Ευαγγελισμό προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον καθηγητή.

Στο Twitter και το Facebook ήδη κυκλοφορούν βίντεο μικρής διάρκειας που αποτυπώνουν την στιγμή της έντασης.

Σημειώνεται, τέλος, πως η επίθεση έγινε σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση