Ξεκούκης: Τον λάτρευα τον Φιλιππίδη και τον λατρεύω- Να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη

O ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θαύμα που έζησε μόλις χθες, την δύσκολη συνεργασία με τον Κώστα Χατζηχρήστο καθώς και τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Ξεκούκης είπε αρχικά πως «έχω βιώσει θαύμα πολλές φορές. Θα πω και κάτι που έγινε χθες. Ερχόμενος στην Αθήνα από την δουλειά, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα τζιπ μαύρο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το βλέπω στα δέκα μέτρα ακριβώς απέναντι μου. Αυτόν που οδηγούσε το αυτοκίνητο, διωκόμενος για να φύγει, δεν προλάβαμε να τον δούμε. Δεν πρόλαβα να κάνω τον σταυρό μου, μα είπα «Παναγία μου»! Και έστριψα το τιμόνι, βγήκα στο αντίθετο ρεύμα, κόντεψα να πέσω κάτω και να σκοτωθώ στα διόδια».

«Θεωρώ ότι ήταν ένα θαύμα αυτό του Θεού που κρατήθηκε το μισό αυτοκίνητο επάνω και το μισό αυτοκίνητο ήταν στον γκρεμό. Αιωρούνταν το αυτοκίνητο» πρόσθεσε.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που είπα καλύτερα να μη γινόμουν ηθοποιός. Σκέφτηκα να τα παρατήσω λόγω κακής αντιμετώπισης. Γιατί όταν βλέπεις έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που τον έχεις Θεό και τον θαυμάζεις, τον Κώστα Χατζηχρήστο αλλά σαν άνθρωπος μεγάλος είχε τα συν και τα μείον του. Είχα μια άσχημη, ατυχή στιγμή μαζί του που με συγκλόνισε» σημείωσε στην συνέχεια.

«Τον λάτρευα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον λατρεύω. Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να έχει φερθεί έτσι. Ωστόσο πήραμε όλοι ένα μαχαίρι και αρχίζαμε να κατηγορούμε μόλις ακούγαμε κάτι. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η δικαιοσύνη αθωώσει αυτούς τους ανθρώπους;» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πέτρος Ξεκούκης.

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/lifestyle/xekoukis-ton-latreva-ton-filippidi-ke-ton-latrevo-na-doume-ti-tha-pi-i-dikeosini/

Αφήστε μια απάντηση