Παιανία: Ντελιβεράδες λήστευαν συναδέλφους τους κλέβοντας… πίτσες και μετρητά

Στο «ξήλωμα» συμμορίας που «χτυπούσε» ντελιβεράδες αρπάζοντας μετρητά αλλά και… πίτσες προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων-Αρτέμιδος.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι δύο από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας είναι και οι ίδιοι διανομείς που εργάζονται σε καφετέρια.

Αναλυτικότερα, η συμμορία φαίνεται ότι είχε στοχοποιήσει διανομείς καταστήματος γνωστής αλυσίδας πιτσαριών στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία. Τα μέλη της είχαν προμηθευτεί κουκούλες full face, γάντια και μαχαίρια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τηλεφωνούσαν στην πιτσαρία από κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στους ίδιους ή σε συγγενικά τους πρόσωπα και κανόνιζαν ραντεβού σε σημεία πρόσφορα για επίθεση, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία πελάτη.

Με την άφιξη των διανομέων εμφανίζονταν αιφνιδιαστικά έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και υπό την απειλή μαχαιριού αλλά και ασκώντας σωματική βία, αφαιρούσαν χρήματα και πίτσες που είχαν παραγγείλει.

Στις 2 Ιανουαρίου στις 12.50 Πακιστανός διανομέας που εργάζεται σε πιτσαρία στη λεωφόρο Λαυρίου ανέφερε ότι στις 23.30 της Πρωτοχρονιάς μετέβη στο τέρμα της οδού Δασών για να παραδώσει παραγγελία και εκεί , μη μπορώντας να βρει την οικία που έψαχνε, τηλεφώνησε στον πελάτη και τότε εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες που τον απείλησαν με μαχαίρι, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 340 ευρώ και τις πίτσες που μετέφερε.

Στις 8 Ιανουαρίου άλλος Πακιστανός διανομέας της ίδιας πιτσαρίας κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια παράδοσης παραγγελίας εμφανίστηκαν οι τέσσερις «πελάτες», τον απείλησαν με μαχαίρι και του άρπαξαν 260 ευρώ και πίτσες. Όλοι τους φορούσαν κουκούλες, κρατούσαν μαχαίρια, φορούσαν γάντια και μαύρα ρούχα.

Αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα καταχώρησε σε κινητό τηλέφωνο τα τηλέφωνα που έκαναν τις επίμαχες παραγγελίες και έτσι άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Από την Αστυνομία ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες, οι οποίοι είναι γνωστοί στο Λαύριο καθώς είναι διανομείς σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1271935/paiania-nteliverades-listeyan-synadelfoys-toys-klevontas-pitses-kai-metrita

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση