Κορωνοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή ο 48χρονος Νίκος Αυγέρης – Θλίψη σε Αγρίνιο και Βόλο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, ο θάνατος του 48χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου Νικόλαου Αυγέρη, ο οποίος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άνδρας εργαζόταν στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας, έξω από τον Βόλο, ενώ διέμενε στο Αϊδίνι.

Όπως γίνεται γνωστό, ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο Βόλου και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή όμως χθες Τετάρτη (11/1), ξεψύχησε, αναφέρει το lawandorder.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν ήταν ανεμβολίαστος.

«Αντίο» στον 48χρονο Νίκο Αυγέρη από τους συναδέλφους του στην Κασσαβέτεια

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 48χρονου Νίκου Αυγέρη, που εργάζονταν στις φυλακές Κασσαβέτειας και «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, εκφράσει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, που σε συλλυπητήριο μήνυμά του συλλυπείται την οικογένεια εκλιπόντος και συμπαρίσταται στο βαρύ της πένθος.

Όπως σημειώνεται σχετικά ,έπειτα από επικοινωνία με την σύζυγο και συγγενείς του αποθανόντος, αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό από το ΔΣ στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/koronoios-efyge-apo-ti-zoi-o-48chronos-nikos-aygeris-thlipsi-se-agrinio-kai-volo/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση