Παγώνη – Πώς συνέβη η επίθεση με μαχαίρι και βενζίνη σε γιατρούς στο «Γεννηματάς»

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν είχε σχέση με covid. Ο πατέρας του είχε χειρουργηθεί και ο δράστης είπε ότι δεν του είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες που έπρεπε.

Καρέ καρέ περιέγραψε η Ματίνα Παγώνη το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Γιος ασθενούς μπήκε στο νοσοκομείο κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και ένα μαχαίρι.

Η Μ. Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ περιέγραψε πώς έζησαν το περιστατικό:

«Μπήκε με το μπιτόνι, έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και μπήκε στο γραφείο των ειδικευόμενων γιατρών. Δεν πήγε στους ασθενείς», είπε και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Μάλιστα, έγιναν διαπραγματεύσεις για περίπου 40 λεπτά με τον άνδρα.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν είχε σχέση με covid. Ο πατέρας του είχε χειρουργηθεί και ο δράστης είπε ότι δεν του είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες που έπρεπε.

«Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο άνδρας εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης στο κτήριο 3 του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα, εκτοξεύοντας απειλές κατά των γιατρών και υποστηρίζοντας πως θα αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γιο ασθενή, ο οποίος κραδαίνοντας μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης απείλησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διαμαρτυρόμενος για έλλειψη φροντίδας, στον νοσηλευόμενο πατέρα του.

Ο 40χρονος εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών και είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη, ενώ έβγαλε τους γιατρούς από τα γραφεία, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με Ομάδα της ΕΚΑΜ να φτάνει στον όροφο, ενώ αργότερα ξεκίνησε και η διαδικασία εκκένωσης της πτέρυγας.

Πηγή:https://www.in.gr/2022/01/15/greece/pagoni-pos-synevi-epithesi-maxairi-kai-venzini-se-giatrous-sto-gennimatas/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση