Τραγανό: Το είπε και το έκανε… – Βρέθηκε απαγχονισμένος ο 32χρονος που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό επίλογο είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του – αλβανικής υπηκοότητας – άνδρα που είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο στο Τραγανό, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν τις 3μ.μ. εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε λιοστάσι στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Ο νεαρός είχε ζητήσει από την πρώην σύντροφο του να επανασυνδεθούν και μόλις εκείνη το αρνήθηκε, απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, κάτι που φαίνεται πως τελικά έκανε πράξη αφού δεν άντεξε την ερωτική απογοήτευση.

Τον 32χρονο βρήκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η σορός του νεαρού άνδρα  κρεμόταν από μία ελιά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που μετέβη στην περιοχή, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν και τα συγγενικά του πρόσωπα προκειμένου να τακτοποιήσουν τα στοιχεία του.

Το μήνυμα που «ερμηνεύτηκε» λάθος

Τα ίχνη του 32χρονου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, όταν επιστρέφοντας στο Τραγανό από την πατρίδα του, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου προκειμένου να της ζητήσει να τα ξαναβρούν.

Αφορμή για την κίνησή του αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ένα μήνυμα που έλαβε από την κοπέλα στα γενέθλια του, με το οποίο αυτή θέλησε να του ευχηθεί. Ο ίδιος προφανώς το ερμήνευσε ως πρώτο βήμα και ευκαιρία επανασύνδεσης όμως όταν βρέθηκε ενώπιον της, εκείνη τον ενημέρωσε πως δεν ήθελε να είναι μαζί του.

Ο 32χρονος αφού έμεινε για λίγη ακόμα ώρα στο σπίτι της ομοεθνούς πρώην συντρόφου του, αποχώρησε απογοητευμένος και φανερά επηρεασμένος από αυτή την εξέλιξη.

Η φωτογραφία με την θηλιά και το απονενοημένο διάβημα

Λίγη ώρα αργότερα, η κοπέλα έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία με μια θηλιά με την οποία ο αλβανικής καταγωγής άνδρα την ενημέρωνε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η ίδια, σοκαρισμένη, ενημέρωσε τις αρχές και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού για τον εντοπισμό του.

Ο επίλογος της τραγωδίας  γράφτηκε χθες το μεσημέρι, αφού τελικά φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας δεν άντεξε την ερωτική απογοήτευση και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, κάνοντας πράξη αυτό που είχε πει.

ΠΗΓΗ: https://www.patrisnews.com/ektakto-vrethike-kremasmenos-o-alvanos-poy-eiche-exafanistei-sto-tragano/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση