Το στρινγκ της Χαραλαμπίδου που γκρέμισε το instagram

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός. Διάσημη όμως και για την ικανότητά της να προκαλεί ταραχές με τις εμφανίσεις της, και δεν εννοούμε τις επαγγελματικές.

Με τα χαρακτηριστικά κατάμαυρα μακριά μαλλιά της να αποτελούν το αντίπαλο δέος των αποκαλυπτικών εμφανίσεών της και να λειτουργούν λίγο (αλλά πολύ λίγο) σαν αντίβαρο, απομακρύνοντας – για δευτερόλεπτα ίσως – τα βλέμματα θαυμασμού από τις εντυπωσιακές αναλογίες της….

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αισθάνεται και είναι η ενσάρκωση της γυναικείας θηλυκότητας, πληθωρική και ακομπλεξάριστη μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, όταν αποφασίζει να ποζάρει με τα αγαπημένα της μικροσκοπικά στρινγκ από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της, βάζοντας “φωτιά” στο instagram και συγκεντρώνοντας κατά χιλιάδες τα μηνύματα θαυμασμού. Οι καλογυμνασμένοι γλουτοί της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο..

Άλλωστε και η ίδια δηλώνει: «Έχω τρέλα με τα μαγιό ειδικά με τα μικροσκοπικά‼ Ωραίο το brazilian αλλά σαν το κλασσικό string bikini με κόψιμο ψηλά στη μέση δεν υπάρχει …φέτος πολύ στη μόδα».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες “κατεδάφισης” του instagram:

ΠΗΓΗ: https://www.pagenews.gr/2022/01/21/trash/to-stringk-tis-xaralampidou-pou-gkremise-to-instagram/

Visited 13 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση