Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών

Σε τροχαίο στην παλιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου έχασε τη ζωή του ο 60χρονος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος.
Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στα Ίσθμια Κορινθίας και στην παλιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τόσο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος, όσο και η συνεπιβάτιδά του 53 χρονών.
Ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας, 60χρονου Σταύρου Πέρρου ήταν βαρύτατος και οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και η συνεπιβάτης του 53 χρονών που κατέληξε και εκείνη.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά:
«Θέλω να αποχαιρετήσσουμε από τη ζωή εναν αξιόλογο και έντιμο άνθρωπο, μαχητικό συνδικαλιστή, εργατικό επαγγελματία και πάνω από όλα, καθαρό και ευθύ στις κουβέντες του.
Απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά, ο καλός άνθρωπος, Κορυδαλλιώτης Κρεοπώλης, μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και επί χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος – Stauros Perros .
Υ.Γ. Τον εκτίμησα ιδιαίτερως μόλις τον επισκεφθηκα πρώτη φορά στο μαγαζί του, όταν είδα που ανεγραφε μία ταμπέλα στο τοίχο…
Και ζήτησα να μου στείλει μία ίδια στο Επιμελητήριο όπως και το έπραξε άμεσα!
Αυτός ήταν ο Σταύρος σαν χαρακτήρας…
Αιωνία του η Μνήμη!!!»

ΠΗΓΗ: https://e-maistros.gr/main/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση