Έτσι θα είναι το 5άστερο resort που ετοιμάζει η Banyan, στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Banyan Tree Varko Bay Resort, οι πρώτες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις που δείχνουν ότι πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη και εντυπωσιακή επένδυση. Η ολλανδικών συμφερόντων «RND Investments Greece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», σχεδιάζει σε μια χερσόνησο 182 στρεμμάτων, στην περιοχή Βαρκό Πογωνιάς, απέναντι από τη Λευκάδα και πολύ κοντά στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου του νομού Αιτωλοακαρνανίας, μεγάλη επένδυση προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ.

Το Varko Bay Resort θα διαχειρίζεται η αλυσίδα ξενοδοχείων Banyan Tree του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor.

Η επένδυση, όπως αναφέρει το etravelnews, προβλέπει τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος συνολικής δυναμικότητας 580 κλινών, όπου βάσει διεθνών προτύπων κατατάσσεται ως 6 αστέρων.

Το Varko Bay Resort θα διαθέτει 121 δωμάτια τύπου bungalows με 417 κλίνες και 43 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες (βίλες) με 163 κλίνες, πισίνες τόσο κοινόχρηστες, όσο και για αποκλειστική χρήση του κάθε ξεχωριστού κτηρίου/μονάδας, δύο εστιατόρια, δύο bars, beach bar, κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας (spa), κτήριο εκδηλώσεων, μαρίνα για 29 σκάφη αναψυχής, τεχνητή λίμνη, αθλητικές εγκαταστάσεις, parking, ελικοδρόμιο που θα εξυπηρετεί στο έδαφος δύο ελικόπτερα ταυτόχρονα κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί σχεδόν όλα τα κτήρια θα είναι είτε ισόγεια, είτε διώροφα, είτε υπόσκαφα. Η επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού 107.407.803 ευρώ, θα δημιουργήσει 350 θέσεις εργασίας (30 μόνιμες και 320 εποχικές). Η έκταση που θα πραγματοποιηθεί η επένδυση βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. από τη Βόνιτσα (που έχει απόσταση 21 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας) και 36 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply