Νερό ώρα μηδέν : η αποτυχία στο δήμο μας αρχίζει από “Λ”  κ. Λύρο

Μετά την παταγώδη αποτυχία διαχείρισης του θέματος των απορριμμάτων το οποίο σαφέστατα άπτεται της δημόσιας υγείας, είχαμε τις τελευταίες μέρες και τα αποτελέσματα της απραξίας σας στο θέμα του νερού. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και πρέπει άμεσα να δώσετε εξηγήσεις στους δημότες και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ερωτήματα όπως τα παρακάτω πρέπει να απαντηθούν και να μας καταθέσετε το πλάνο σας για τη ΔΕΥΑΜ το επόμενο χρονικό διάστημα.

1) Πόσο καιρό γνωρίζατε το πρόβλημα και γιατί δεν ενημερώσατε τους δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο ;

2) Γιατί αφού το γνωρίζατε επιτρέψατε στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας να προβεί σε διακοπή ρεύματος, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και εκ των υστέρων  πληρώσατε μέρος του χρέους, σημειώνουμε ότι όταν αναλάβατε την διοίκηση του Δήμου – ΔΕΥΑΜ το χρέος προς τον  πάροχο, ήταν μηδενικό.

3) Γιατί επιτρέψατε τη λειτουργία των σχολείων όταν δεν υπήρχε νερό για τους χώρους υγιεινής θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών;

4) Ποιες άλλες περιοχές του Δήμου μετά τις Οινιάδες πρόκειται να μείνουν χωρίς νερό; οφείλετε να ενημερώσετε του δημότες.

Τα ερωτήματα είναι πολύ περισσότερα ακόμα και πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Η ευθύνη της διοίκησης του Δήμου βαρύνει εσάς και δυστυχώς διαπιστώνουμε εκ του αποτελέσματος ότι για άλλη μια φορά αποτύχατε παταγωδώς στη διαχείριση ενός θέματος. Είναι δε ακόμα πιο λυπηρό ότι ενώ γνωρίζατε το πρόβλημα επιλέξατε να κάνετε φιέστες εγκαινίων σε ΚΔΑΠ τα οποία ουσιαστικά θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο. Αναμένουμε τόσο εμείς όσο και οι δημότες τις απαντήσεις σας. Δημοτικό Συμβούλιο τώρα.

Υ.Γ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε αν κάνατε προσλήψεις στα νέα ΚΔΑΠ και με ποιο τρόπο, γιατί προκήρυξη δεν είδαμε πουθενά.

Υ.Γ. Αναμένουμε να μας ενημερώσετε για τα πληθυσμιακά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι είναι βιώσιμο ΚΔΑΠ στην Κατοχή όταν ήδη υπάρχει ένα ιδιωτικό και άλλα δύο στο Νεοχώρι. Μήπως σας αρκεί να πουλάτε ελπίδα εργασίας σε φτωχούς άνεργους δημότες;

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply