Ήρωας αστυνομικός έσωσε ρισκάροντας τη ζωή του, ηλικιωμένο και ενοίκους πολυκατοικίας

Ένας φύλακας άγγελος στην κυριολεξία, αστυνομικός από το ΑΤ ΘΗΒΩΝ πρόλαβε στο τσακ μεγάλο κακό από το οποίο θα είχαμε πολλά θύματα αφού όρμηξε σε διαμέρισμα ηλικιωμένου ο οποίος ήταν σε λιποθυμη κατάσταση και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για έκρηξη.

Διαβάστε με λεπτομέρεια το συμβάν:

Στις 6 Φεβρουαρίου γύρω στις 9,30 ωρα το βράδυ Αστυνομικοί του Α.Τ. Θηβών κλήθηκαν να μεταβούν στην οδό Γιγάντων 4 στην Θήβα όπου υπήρχε έντονη οσμή υγραερίου σύμφωνα με τους γείτονες.

Η οσμή προερχόταν από διαμέρισμα πολυκατοικίας στον πρώτο όροφο, στο όποιο ζούσε άτομο μόνο του ηλικίας 68 χρόνων, του οποίου του είχαν κόψει το ρεύμα. 

Εεπειδή υπήρχε κίνδυνος ζωής για τον ένοικο που βρισκόταν μέσα καθώς δεν έδινε σημεία ζωής αψηφόντας τον κίνδυνο για την ζωή του ο αστυνομικός πήδησε από μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, στο μπαλκόνι της οικίας που ερχόταν η οσμή μπήκε στο διαμέρισμα από ξεκλειδωτη μπαλκονοπορτα, έκλεισε την μπουκάλα από θερμάστρα υγραερίου που χρησιμοποιούσε ο ένοικος και η οποία είχε σβήσει και είχε διαχυθεί το υγραέριο σε όλη την πολυκατοικία,

O αστυνομικός άνοιξε τις πόρτες να αεριστει ο χωρος και έσωσε τον ένοικο ο οποίος ήταν σε λιποθυμη κατάσταση από την διαρροη υγραερίου αλλά και τους ένοικους από πιθανή έκρηξη. Ο ένοικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών για τις πρώτες βοήθειες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ: e-sterea.gr

Αφήστε μια απάντηση