Πάτρα: Αποφυλακίζεται ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας

Πάτρα: Αποφυλακίζεται ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας. 

Ο προπονητής είχε κριθεί προφυλακιστέος. Ωστόσο κατατέθηκε αίτημα αποφυλάκισης το οποίο έγινε δεκτό. Οι όροι περιλαμβάνουν την καταβολή χρηματικής εγγύησης και την εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι Εισαγγελέας και Ανακριτής είχαν διαφωνήσει για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι, με τον Εισαγγελέα να ζητά προφυλάκιση και τον Ανακριτή να προτείνει να μείνει ελεύθερος. Όπως αναφέρει το thebest, στη συνέχεια συνεδρίασε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την προφυλάκισή του, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του προπονητή πυγμαχίας Αλέξη Κούγια:

«Πριν από λίγη ώρα ο τακτικός Ανακριτής Πατρών κος Ρήγας, που εγχειρίζετέ την ανάκριση της υποθέσεως, κατόπιν καταγγελίας μιας ανήλικης και της μητέρας της που ισχυρίζοντο ότι έκανε ασελγείς πράξεις εις βάρος της αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου και να διατάξει την αποφυλάκισή του με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυήσεως 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μια φορά το μήνα στο Α.Τ. κατοικίας του.

Όπως είναι γνωστό, συνήγορος υπερασπίσεως του κου κατηγορουμένου, μετά την προσωρινή του κράτηση, ανέλαβε ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας μαζί με τον εκλεκτό δικηγόρο του ΔΣ Πατρών κο Χρήστο Τσόλκα.

Ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί αύριο το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του».

ΠΗΓΗ: thanasiskaterinopoulos2.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση