Παύλος Χαϊκάλης: Βάζει τέλος στην υποκριτική, γίνεται αστρολόγος στην Ηλεία

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ετοιμάζεται να ζήσει ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες απασχόλησε την κοινή γνώμη στο πλαίσιο του κινήματος Metoo, με τον ηθοποιό να κάνει στροφή στην καριέρα του, αφήνοντας το θέατρο και σχεδιάζοντας να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, την αστρολογία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/2) στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ήδη αφήσει το σπίτι του στην Αθήνα και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κατάκολο Ηλείας, όπου εκεί κατοικεί και ο αδερφός του, με τον οποίο ο ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις.

Εκεί ο Παύλος Χαϊκάλης σχεδιάζει να ασχοληθεί με την αστρολογία, με τις πληροφορίες της εκπομπής να αναφέρουν πως βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργατών αστρολόγων, με τους οποίους από κοινού θα αναπτύξουν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” στις αρχές του Ιανουαρίου είχε προβεί σε αποκαλυπτικές δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του και συγκεκριμένα πως σκοπεύει να ασχοληθεί με την αστρολογία και συγκεκριμένα με τη συμβουλευτική γυναικών που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

“Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…”, είχε πει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση