Πάλαιρος: πήδηξε έξαλλος στη θάλασσα, με τα «παρακάλια» τον έβγαλε το λιμενικό

Ένας αλλοδαπός άνδρας προκάλεσε αναστάτωση χθες στο λιμάνι της Παλαίρου καθώς βούτηξε στη θάλασσα σε έξαλλη κατάσταση. Για την περίπτωση του σημειώθηκε κινητοποίηση του Λιμενικού.

Όπως σημειώνει το katounanews.gr πρόκειται πιθανότατα για Νορβηγό που άφησε το καταμαράν του και έπεσε στη θάλασσα φωνάζοντας. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και κατέβηκε κόσμος στο λιμάνι να δει τι συμβαίνει ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Το Λιμενικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε για να συνδράμει όπως και ένας ντόπιος με το αλιευτικό του. Ο αλλοδαπός ωστόσο δεν ήθελε να βγει από το νερό, με το…ζόρι πείστηκε. Τελικώς μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για λουόμενο σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λιμένα Παλαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Στην περιοχή έσπευσαν, περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντοπίστηκε ο ανωτέρω.Με τη συνδρομή ιδιωτικού αλιευτικού σκάφους, στελέχη του Λιμεναρχείου Λευκάδας προσέγγισαν τον εν λόγω λουόμενο, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι δεν έχρηζε συνδρομής, ενώ στη συνέχεια, περισυνελέγη από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή.

ΠΗΓΗ: veloutsanews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση