Απάτη-μαμούθ σε βάρος ιδιοκτήτη ελαιοτριβείου στη Ζαχάρω

Θύμα απάτης έπεσε ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στη Ζαχάρω καθώς είδε από τον λογαριασμό του να κάνουν «φτερά» περισσότερα από 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o 57χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, δέχτηκε κλήση από ένα άγνωστο άτομο, το οποίο ήθελε να του παραγγείλει λάδι.

Ο 57χρονος συνομίλησε μαζί του και αφού συμφώνησαν για την ποσότητα και την τιμή, ο άγνωστος του ζήτησε τον τραπεζικό του λογαριασμό και τα στοιχεία της κάρτας του, ώστε να του καταβάλει τα χρήματα. Όταν ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου του τα έδωσε, εκείνος κατάφερε να παραβιάσει τον λογαριασμό του και άρπαξε ό,τι χρήματα είχε μέσα, τα οποία ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ.

Το θύμα της απάτης, κατάλαβε στη συνέχεια τι είχε συμβεί και το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κατήγγειλε στους αστυνομικούς την απάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» μάλιστα, οι επιτήδειοι προσπάθησαν να συνεχίσουν τη δράση τους εξαπατώντας και έναν ακόμα επιχειρηματία από το Βούναργο. Το εν δυνάμει «θύμα» προσωρινά «τσίμπησε» ωστόσο όταν τηλεφώνησε στον λογιστή του και τον ενημέρωσε, εκείνος του είπε πως πρόκειται για απάτη και τελευταία στιγμή τον «έσωσε».

Ανάλογη περίπτωση απάτης, πιθανότατα από τους ίδιους δράστες, επιχειρήθηκε και σε επιχειρηματία από τον Πύργο.

Πηγή: patrisnews.com

Αφήστε μια απάντηση