Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μόσχα προειδοποιεί για χτύπημα σε κυβερνητικό κτήριο στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Απομακρυνθείτε, θα χρησιμοποιήσουμε όπλα υψηλής ακρίβειας», είναι το μήνυμα της Ρωσίας προς το Κίεβο για την επικείμενη επίθεση σε κυβερνητικό κτήριο.

Μια ακόμα ισχυρή επίθεση προς το Κίεβο ετοιμάζει η Ρωσία, η οποία προειδοποίησε τους πολίτες να απομακρυνθούν από περιοχές όπου υπάρχουν υποδομές πληροφοριών, πύργοι τηλεπικοινωνιών και κυβερνητικά κτήρια.

Σύμφωνα με το Russia Today, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όπλα υψηλής ακρίβειας. Παρόλα αυτά, η Ρωσία επιχειρεί να δώσει την ευκαιρία στους άμαχους να απομακρυνθούν και να μην τεθούν σε κίνδυνο από τα πυρά που αναμένονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το RT, τις επόμενες ώρες αναμένεται να χτυπηθεί το αρχηγείο της υπηρεσίας ασφαλείας του Κιέβου. Επίσης, αναμένεται πλήγμα κατά του «Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων» στην ουκρανική πρωτεύουσα για να καταστείλει τον αριθμό των επιθέσεων πληροφοριών σε διάφορα κρατικά ιδρύματα και Ρώσους πολίτες.

Η Μόσχα προειδοποίησε τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πύργους επικοινωνιών κοντά στα κεντρικά γραφεία στο κέντρο του Κιέβου να εκκενώσουν τα σπίτια τους για τη δική τους ασφάλεια.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση