Ο ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντάς σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Δύναμη ζωής για την ελληνική περιφέρεια οι αγρότες»

Ο αγρότης και η αγρότισσα ήταν πάντα η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, ήταν και είναι η δύναμη ζωής για την ελληνική περιφέρεια, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε ομιλία του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στο οινοποιείο Παπαγιαννάκου, στο Μαρκόπουλο.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσίαση της πρότασης της ΟΝΝΕΔ για τον πρωτογενή τομέα, παρέστη ο ΓΓ της ΠΕ της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλος Μαρινάκης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος, οι ΓΓ του ΥπΑΑΤ, Χριστιάνα Καλογήρου, Κώστας Μπαγινέτας και Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο βουλευτής, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, κ. Στ. Κονταδάκης.

Η δουλειά του αγρότη πρέπει να γίνει συνειδητή επιλογή, τόνισε ο κ. Γεωργαντάς και πρόσθεσε ότι σημαντικός παράγοντας για τη μετεξέλιξη του αγρότη σε σύγχρονο επιχειρηματία θα διαδραματίσει η ενίσχυση της εκπαίδευσης. Έκανε αναφορά στα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του σήμερα ο παραγωγός και επισήμανε ότι πλέον περνάμε από μια περίοδο που ο αγρότης περίμενε απλά τις επιδοτήσεις για να ζήσει, στην εποχή που ο αγρότης απαιτεί να έχει στη διάθεσή του  τα σωστά ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να υπάρξει επαρκής στήριξη της παραγωγής.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση