Φωκίδα: Ανήλικοι ιερόσυλοι ξάφριζαν τα παγκάρια ναών

Οι δυο πιτσιρικάδες παραβίαζαν τις εισόδους των εκκλησιών και άρπαζαν όσα χρήματα έβρισκαν

Τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανήλικων Ελλήνων προέκυψαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για μια σειρά από διαρρήξεις που είχαν γίνει στο διάστημα από την 1η Νοεμβρίου του 2021 ως τις 27 Ιανουαρίου σε εκκλησίες σε περιοχές του Ευπαλίου Φωκίδας.

Οι δυο πιτσιρικάδες παραβίαζαν τις εισόδους των ναών και άρπαζαν τα χρηματικά ποσά που υπήρχαν σταπαγκάρια. Από την προανάκριση εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις κλοπές και μία απόπειρα και σε βάρος των ανήλικων ιερόσυλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ανήλικος ξάφρισε το ταμείο μαγαζιού

Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε ένας πιτσιρίκος στο εσωτερικό ενός καταστήματος στην πόλη της Άρτας χωρίς να γίνει αντιληπτός και “βούτηξε” 200 ευρώ από το ταμείο. Η κλοπή έγινε την περασμένη Τετάρτη και από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι δράστης ήταν ο ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος μιας γυναίκας που έχει την επιμέλειά του για παραμέληση της εποπτείας του.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση