Η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού διεθνές προπονητικό πεδίο

Στις 2 Μαρτίου είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε για άλλη μια φορά τους φίλους πλέον Ούγγρους αθλητές καγιάκ και συνοδούς από τη Βουδαπέστη.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, η ομάδα Vasas SC με 10 αθλητές καγιάκ, προπονητή και συνοδό επέλεξε τη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου για την ανοιξιάτικη προετοιμασία της. Όπως έχουμε επισημάνει και ενημερώσει όλους και όλες, ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια , το Μεσολόγγι και η λιμνοθάλασσα είναι ιδανικό πεδίο για τα κωπήλατα αθλήματα όλο το χρόνο. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, τρίτος το 2021 στη Πανελλήνια κατάταξη των αναπτυξιακών κατηγοριών καγιάκ σπριντ, με πραγματικές εξωστρεφείς δράσεις και με ελάχιστες υποδομές , έχει καταφέρει να προβάλει τον τόπο του και να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, από το 2006 εκατοντάδες αθλητές και kayak club από το εξωτερικό .

Παρακάτω θα διαβάσετε ένα σύντομο ιστορικό για το Vasas Sport Club και τη μεγάλη του αθλητική πορεία.

Το Vasas Sport Club ιδρύθηκε το 1911 από την Ουγγρική Ένωση Εργατών Σιδήρου και Μετάλλου. Σήμερα, το Vasas SC έχει 24 διαφορετικά αθλητικά τμήματα. Οι αθλητές της Ένωσης Κόκκινων Μπλε ( Vasas SC) έχουν κερδίσει 50 Ολυμπιακά και 55 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα μετάλλια καθώς και 62 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Ο κύριος στόχος του Vasas Sport Club είναι να διατηρήσει την αριστεία του αθλητή , να βοηθήσει στην προετοιμασία όσο το δυνατόν περισσότερων Ολυμπιονικών, να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα της εκπαίδευσης των νέων, να μεταδίδει την αγάπη για τον αθλητισμό στους νεότερους και να παρέχει τις απαραίτητες υποδομές.

Το Vasas SC είναι μέλος των 5 μεγάλων συλλόγων της πρωτεύουσας (Βουδαπέστη) (Budapest Honvéd, Ferencváros, UTE – Újpest Gymnastics Association, MTK – Circle of Hungarian Physical Practitioners, Vasas SC).

 Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση