Λιβανός: «με γεμίζει με περηφάνια και ευθύνη η θέση του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του NATO»

«Η ανάληψη της θέσης του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του NATO -NATO PA- με γεμίζει με περηφάνια και ευθύνη», σημειώνει σε ανάρτηση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός.

Η ανάρτηση:

Η ανάληψη της θέσης του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του NATO -NATO PA- με γεμίζει με περηφάνια και ευθύνη.

Περηφάνια γιατί εκπροσωπώ την Πατρίδα μας στην ανώτατη αμυντική συμμαχία του κόσμου.

Ευθύνη, γιατί βιώνουμε δυστυχώς πρωτοφανείς ιστορικές συνθήκες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τις επιπτώσεις του φοβερού αυτού πολέμου που μαίνεται να έχουν συγκλονιστικά επακόλουθα για όλους.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να διαδέχομαι στη θέση αυτή μια εξαιρετικά σημαντική γυναίκα και θαρραλέα πολιτικό, την αγαπημένη Μαριέττα Γιαννάκου, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Kυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Παράταξης μας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.

Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Ελλάδας, τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Αφήστε μια απάντηση